Tucak: Srbi i Hrvati, rat je davno završen!

Autor: I. M.

Sport

28.06.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor vaterpolo reprezentacije Hrvatske Ivica Tucak (49) biranim rečima govorio je o našoj reprezentaciji i kolegi Dejanu Saviću, atmosferi u Beogradu na finalnom turniru Svetske lige, kao i o odnosima između Srbije i Hrvatske, koji su uvek u prvom planu.

RepublikaFoto: Starsport
Ivica Tucak

- Vreme rata je prošlo, rane i tuga zbog gubitka voljenih ostaju, ali moramo nastaviti dalje da živimo. Deki i ja smo veliki rivali u bazenu, uništili bismo jedan drugog, ali smo van toga prijatelji. Ako bi to naše prijateljstvo pomoglo boljim odnosima, onda bi i Dejan i ja bili zadovoljni - rekao je Tucak.

Kada je u pitanju sama organizacija turnira na Tašmajdanu, selektor Hrvata istakao je da je sve prošlo u najboljem redu za goste.

- Nama nije nedostajalo ništa, obezbeđenje je sa nama bilo 24 sata i sve je prošlo u redu. I atmosfera na tribinama bila je prijateljska, prava sportska - konstatovao je Tucak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading