Srbija posle velike borbe poražena od Poljske!

Autor:

Sport

22.06.2019

18:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbojkaška reprezentacija Srbije porazom u Milanu od Poljske 3:2 (32:30, 21:25, 25:21, 19:25, 15:11) u drugom meču četvrtog vikenda Lige nacija izgubila je skoro sve šanse da se plasira na završni turnir u Čikagu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija

Poljska je zabeležila sedmi trijumf i zadržala priključan sa timovima koji se bore za odlazak na Fajnal siks, dok je upisala šesti neuspeh.

Srbija je u prvom setu propstula veliku priliku da povede i pitanje je kako bi se meč odvijao da je realizovala jednu od pet set lopti. Na kraju su Poljaci odličnim blokom došli do vođstva, a raduje reakcija pulena Nikole Grbića u drugom periodu pošto nisu posustali već su pokazali zube Svetskom šampionu i zasluženo stigli do izjednačenja.

Treći set Poljska je odigrala gotovo bez greške, a u četvrtom kada su ušli Vučićević i Lisinac, uz sjajnog Kujundžiča, Srbija je uspela da se izbori za igranje petog seta po sedmui put u ovogodišnjoj Ligi nacija.

Nažalost, kao da nije bilo snage i energije da se dođe do šeste pobede, pa je Poljska relativno lako zabeležila trijumf koji će im mnogo značiti u borbi za plasman na završni turnir.

U pobedničkom timu Bartoš Klokel je osvojio 24 poena, a Lukaš Kačmarek i Artur Lalpuk po 12. U elekciji Srbije Miran Kujundžić jeupisao 24, a Aleksandar Okolić i Dražen Luburić po 11 poena.

Srbija u nedelju u 17 časova igra sa Argentinom, a Poljska protiv Italije.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading