Vučić u Minsku posetio sportiste pred početak Evropskih igara!

Autor:

Sport

22.06.2019

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Minsk, dvomilionski grad ovih dana je može se reći centar Evrope. Juče su na prelepom stadionu Dinamo Minsk i zvanično otvorene 2. Evropske igre, seniorsko takmičenje, koje podržava Međunarodni olimpijski komitet. Može se reći Evro olimpijske igre. A pre otvaranja predsednik Belorusije Lukašenko uz najviše državne počasti dočekao je predsednika Srbije Vučića.

Na licu mesta smo se uverili da nas Belorusi mnogo vole. O susretu dva Aleksandra govorilo se na ulicama, svi mediji pišu o poseti. Na licu mesta smo se uverili, čak i taksisti kad vide naše sportiste pozdravljaju nas, sa Aleksandar i Aleksandar, aludirajući na našeg i njihovog predsednika.

Srbija je juče dobila veliki aplauz i ovacije na prepunom stadionu, kada su naši sportisti sa zastavom bili u defileu.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Otvaranje Evropskih igara u Minsku

Danas je predsednik Vučić, sa ministrom sporta Vanjom Udovičićem i pomoćnikom ministra Darkom Udovičićem obišao i sportsko selo gde su smešteni naši sportisti. Svi su bili oduševljeni, a usledilo je i slikanje.

RepublikaFoto: Promo foto
Milorad Dodik u Minsku

Inače, u Minsku je i prvi čovek Republike Srpske, Milorad Dodik. On je juče uspeh poželeo i Nemanji Majdovu, džudisti, poreklom iz RS, koji nastupa za Srbiju u Minsku, kao i Nenadu Borovčanunu, predsedniku Boks saveza Srbije. Naš izveštač se i slikao sa ekipom i sada dalje čekamo lepe vesti iz Minska.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zara

22.06.2019 17:44

Svaka cast predsednice! Uvek uz svoj narod!