ODBOJKAŠI DONELI BRONZU, KOVAČEVIĆ JASAN: Donećemo Srbiji JOŠ MEDALJA!

Autor: Sofija Marjanović

Sport

04.09.2017

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Primač bronzane reprezentacije Srbije Uroš Kovačević (24) i dalje ne može da se pribere zbog svega što je snašlo plavu četu na Evropskom prvenstvu u Poljskoj.

RepublikaFoto: Starsport
Uštopovao Belgijance: Primač Srbije Uroš Kovačević

U razgovoru za Srpski telegraf po povratku u Beograd mladi Kraljevčanin otkriva pre svega u kom je stanju igrao meč za treće mesto.

MOGLI DO ZLATA

- Poraz u polufinalu je bio najgori u mom životu. Spavao sam sat vremena. Potpuno smo pali, ali kada smo ustali, rekli smo jedni drugima: "Ova ekipa ima veliko srce, daćemo sve od sebe da uzmemo bronzu" - počinje Kovačevič.

Nakon što su tresnuli o zemlju i ispustili finale posle vođstva od 2:0, bilo je teško vratiti se u normalu.

- Gubili smo 2:1 u borbi za treće mesto i pomislio sam tada: "Neće Belgijanci pobediti. Ne sme da se desi da uzmu bronzu, a mi ne." Zaslužili smo medalju i više ne smemo da dozvolimo onakve poraze. Zato očekujem još medalja za našu voljenu zemlju i otadžbinu, uvek ćemo davati sve od sebe - ističe sjajni primač.

DOSTA ODBOJKE

Koliko je ekipi Nikole Grbića značila bronza na kontinentalnom šampionatu u Poljskoj, možda najbolje opisuje situacija posle meča.

- Ja se ne sećam ni koje smo pesme slušali ni šta smo radili. Slavili smo uz mnogo piva u svlačionici i nisam ni gledao finale. Bilo mi je dosta odbojke, mislio sam samo na medalju - iskren je Kovačević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading