KAO KOD KUĆE: Srbija posle drame bolja od Kanade za drugu pobedu u Ligi nacija!

Autor:

Sport

10.06.2019

07:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbojkaška reprezentacija Srbije ostvarila je drugu uzastopnu pobedu na turniru drugog vikenda Lige nacija u Otavi, pošto je savladala Kanadu sa 3:2 (25:17, 24:26, 25:21, 26:28, 15:12) uz ogromnu podršku srpske publike,

RepublikaFoto: Starsport
Odbojkaši Srbije

Srpski tim prethodno je, takođe posle pet setova, savladao Australiju i izgubio od Nemačke.

Odličan meč su odigrali izabranici Nikole Grbića nošeni podrškom sa tribina. Dominirala je Srbija u prvom setu, a zatim propustila šansu da povede sa 2:0, već je dozvolila Kanađanima da izjednače na 1:1.

Ono što su propustili u drugom, srpski odbojkaši su nadoknadili u trećem setu i posle bolje igre poveli sa 2:1. Imala je Srbija u četvrtom setu tri meč lopte, ali je na kraju Kanada iskoristila svoju prvu set loptu za 2:2.

U petom setu, Srbija je povela sa 4:1, pa 8:4, a Kanađani su smanjili na 9:7. Smanjila je Kanada u finišu na 12:11, Srbija povela sa 14:11, a zatim iskoristila drugu set loptu u petom setu, petu ukupno za konačnih 15:12 i trijumf od 3:2.

Narednog vikenda Srbija će igrati u Gondomaru, u Portugaliji, s domaćinom, Brazilom i Kinom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading