Ivana Španović podbacila na otvaranju sezone!

Autor:

Sport

06.06.2019

20:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska atletičarka Ivana Španović zauzela je šesto mesto na mitingu Dijamantske lige u Rimu, na kojem je započela sezonu na otvorenom.

RepublikaFoto: Starsport
Ivana Španović

Španovićeva je najbolji rezultat ostvarila u trećoj seriji, kada je skočila 6,62 metara, a imala je samo još jedan uspešan skok. Ivana je u drugoj seriji doskočila do 6,24 metara, a uz to je zabežila četiri prestupa. 

Trijumf na Olimpijskom stadionu u Rimu odnela je Nemica Malaika Mihambo najboljim skokom sezone od 7,07 metara, a za nju je to i rekord karijere.

Drugo mesto zauzela je Kolumbijka Ketrin Ibargen skočivši 6,87 metara, dok je treća bila Britni Riz iz Sjedinjenih Država Država. Svetska šampionka je najbolji skok zabeležila u poslednjoj seriji, kada se zaustavila na 6,76 metara. 


Između Rizove i Španovićeve našle su se Jelena Sokolova, koja nastupa pod neutralnom zastavom, i Ukrajinka Marina Bek-Romančuk.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading