ODBOJKAŠI PRESREĆNI: OVO JE VELIKA MEDALJA!

Sport

03.09.2017

20:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbojkaši Srbije bili su presrećni nakon osvajanja bronzane medalje protiv Belgije, a čini se da im je u glasu provejavao i žal zbog toga što nisu napali zlato, umesto bronze.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Odbojkaši složnom igrom stigli do bronze

Jedan od junaka pobede protiv Belgijanaca, Dražen Luburić izjavio je da je meč bio pretežak, ali da je samim tim ovaj uspeh veći.

- Čestitao bih momcima, jer je posle sinoćnjeg poraza od Nemaca sa 3:2, posle vodjstva od 2:0, bilo izuzetno teško vratiti se psihički. Sinoć je bila jako tužna atmosfera. U stvari, bio je najveći podvig vratiti se iz tog psihološkog minusa i drago mi je da smo uspeli u tome. Ovo je sjajan rezultat - rekao je Dražen Luburić.

Srednji bloker našeg tima, Marko Podraščanin, istakao je da je lepo turnir završiti pobedom, ali da mu je malo krivo što to nije bilo u finalnom meču.

- Jako dobru odbojku smo prikazali. Ostaje veliki žal za finalom. Iskren da budem, mislim da možemo da se nosimo sa Rusijom koja nije izgubila nijedan set i koja će verovatno da osvoji EP... Srećni smo jer je mnogo lepše kad se završi s pobedom. Pobedom završavamo turnir, ali mi je žao, jer mislim da smo mogli više - rekao je Podraščanin.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading