Grbić: PONOSAN SAM, IGRAČI SU ZASLUŽILI MEDALJU

Autor:

Sport

03.09.2017

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija ima razloga za slavlje, odbojkaši su osvojili bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu, a selektor Nikola Grbić nije krio zadovoljstvo nakon velikog rezultata.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Grbić je navikao na medalje

- Ponosan sam na ove momke jer su pokazali karakter, pokazali su želju da se osvoji medalja - rekao je Grbić, prenosi Odbojkaški savez Srbije.

Ovo je 11. medalja za reprezentaciju Srbiju na šampionatima Evrope, a osma bronzana, uz dve zlatne i jednu srebrnu.

- Potpuno su je zaslužili. Mislim da bi bila velika šteta da smo se vratili sa ovog EP bez medalje nakon svega što se dogadjalo do sinoć. Mislim da su pokazali fantastičnu igru, jedinstvo i da to nije prestajalo od prvog do poslednjeg dana. Drago mi je što se se sve to krunisalo bronzanom medaljom. Žao mi je što nije drugačijeg sjaja, jer mislim da imamo kvalitet i da smo ga pokazali - rekao je Grbić.

Kapiten Dragan Stanković rekao je da je njegovoj ekipi bilo teško da igra posle jučerašnjeg poraza.

- Bilo nam je teško da se koncentrišemo na meč, ali dali smo od sebe. Do sredine drugog seta smo imali energiju i sve je išlo kako treba. Međutim, kako su Belgijanci počeli da igraju dobro, nekako smo se odmah ugasili - izjavio je Stanković.

- Ovo je medalja koja znači svima, nije možda ono što smo očekivali posle igara u grupi i četvrfinalu. Osvojiti medalju je velika stvar, bronza je dobar rezultat. Bilo je suza, dosta smo prošli... Najvažnije da smo osvojili medalju i da smo se svi iskreno obradovali - rekao je kapiten Srbije kroz suze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading