Vajlder nakon nokauta protiv Ortisa dogovorio novu borbu!

Autor:

Sport

01.06.2019

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvak sveta u WBC verziji u superteškoj kategoriji Diontej Vajlder potvrdio je da je ugovoren revanš sa Tajsonom Fjurijem.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vajlder ugovorio revanš sa Tajsonom Fjurijem!

Vajlder i Kubanac Luis "King Kong" Ortis imali su u martu 2018. godine spektakularan meč u kojem je Vajlder slavio nokautom. Potvrdio da će mu revanš sa kubanskom legendom superteške kategorije biti naredni meč.

Ali, na Tviteru je napisao da nakon borbe sa Ortisom sledi još jedan revanš "klasika" - Vajlder protiv Fjurija.

- Ja sam u ovom poslu uvek bio istinski šampion i brinem se o svakoj svojoj borbi. Ako postoji i najmanji znak pitanja da sam bolji od nekoga, ja se odmah pobrinem da to nedvosmisleno rešim. Luis Ortis je prvi, a Tajson Fjuri je sledeći - rekao je Vajlder.

 

 

Vajlder ima 33 godine, a boksom je počeo da se bavi sa 19. U profesionalnoj karijieri do sada neporažen – na 42 meča slavio je 41 put (40 nokautom) i imao remi sa Fjurijem.

Britanac Fjuri postao je šampion sveta 2015. godine kada je u šokantnoj predstavi oduzeo šampionske pojase Vladimiru Kličku dominantno ga savladavši.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading