Poraz oslabljenih odbojkaša na startu Lige nacija: U subotu popravni

Autor:

Sport

31.05.2019

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbojkaši Srbije poraženi su na startu Lige nacija. Od njih je bolja bila selekcija Japana sa 3:1, po setovima je bilo 17:25, 12:25, 26:24, 25:17.

RepublikaFoto: ossrb.org
Odbojkaši Srbije

Tim Nikole Grbića igrao je bez nekoliko glavnih igrača na startu elitnog takmičenja, dok je selekcija Japana u Novi Sad doputovala u najjačem sastavu. 

Već na startu su Japanci pokazali da su sigurniji, dok su srpski odbojkaši bili "u grču", pa su gosti ubrzo stigli do vođstva 10:4. 

Lako je Japan stigao do vođstva, a zatim u drugom setu pokazao još veću dominaciju i Srbiji dozvolio samo 12 poena, a uz to i koristio sve greške ekipe Nikole Grbića. 

Uspeli su srpski odbojkaši da smanje na 2:1, boljom igrom u trećem periodu. U završnici tog seta ostali su koncentrisaniji i slavili sa 26:24. 

Nije mogao srpski tim više od toga, pa je Japan ponovo pronašao svoju igru u poslednjem delu igre i sa 24:17 priveo meč kraju.

Srbija će posle Japana odmeriti snage i sa Francuskom, u subotu od 19 časova, a u poslednjem kolu će se sastati sa Rusijom, u nedelju, od 19 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading