BUDI ZADUŽBINAR!

Autor:

Sport

20.05.2019

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nedelju 26.maja od 17č u Princip pabu 2 na Novom Beogradu se okupljamo da budemo zadužbinari jer uz blagoslov igumana Fotija CELOKUPAN SAKUPLjENI IZNOS IDE ZA POPLOČAVANjE PORTE MANASTIRA DEVINE VODE NA SEVERU KOSOVA I METOHIJE!

Foto: Promo foto
Humanitarni turnir u stonom fudbalu i pikadu "Igraj za Kosmet"

Taj dan organizujemo VELIKI HUMANITARNI SABORNI TURNIR "Igraj za Kosmet" na kojem je domaćin upravo naša Humanitarna organizacija Svi za Kosmet. Želja nam je da se ovom prilikom okupi što veći broj naših članova, saradnika, prijatelja, poznanika, pratioca... Taj dan bismo voleli da se vidimo sa dragim ljudima i da se družimo u dobroj rodoljubivoj atmosferi Princip paba. 

Tog 26.maja želimo da turnir bude i sabor svih nas koji smo se u prethodnom periodu na bilo koji način borili za naš Kosmet i naš narod na njemu. Stoga, očekujemo vas taj dan u Princip pabu 2 da još jednom zajedno opštimo zajedno oko Kosova i Metohije.

Nadamo se vašem dolasku,
Svi za Kosmet!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading