Odbojkaši smireni: IDEMO DALJE!

Sport

01.09.2017

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbojkaška reprezentacija sigurnim korakom je marširala ka polufinalu Evropskog prvenstva u Poljskoj, praktično bez većih problema, ali sada se naši igrači slažu da će polufinale protiv Nemaca biti pravi izazov.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Odbojkaši sve bliže krovu Evrope!

Duel protiv neugodnih Bugara u četvrtfinalu nije bio toliko lak kao što pokazuje krajnji rezultat od 3:0, pošto su "Orlovi" morali da se u svakom setu pomuče (25:21, 25:22, 28:26).

- Spremamo se za Nemačku, koja je slična ekipa kao Bugarska. Ako smo uspeli da zaustavimo Sokolova, moraćemo i Grosera kod Nemaca, što će nam olakšati put ka pobedi - izjavio je naš bloker Marko Podraščanin posle meča.

 

- Prva dva seta smo odigrali bez greške i kontrolisali utakmicu. Znali smo da će u trećem oni zaigrati na sve ili ništa. Snažno su servirali i imali smo malo problema, izgubili smo ritam, a oni su poveli. Umalo nisu dobili taj set, ali odigrali smo fantastično u odbrani i preokrenuli za zasluženu pobedu. Meč protiv Nemaca biće još teži, i pre turnira sam govorio da su oni jedan od favorita za zlato - izjavio je Srećko Lisinac posle utakmice protiv Bugara.

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading