(VIDEO) Nikad viđeni snimci legendarnog šampiona posle nesreće: Pogledajte jezive kadrove filma o Šumaheru!

Autor:

Sport

14.05.2019

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošlo je više od pet godina od nesreće Mihaela Šumahera na skijanju. Legendarni šampion Formule 1 je nakon nesreće čak šest meseci bio u veštačkoj komi, a njegova porodica mu je obezbedila apsolutni mir i nije odavala informacije o njegovom stanju. Međutim, njegov lik i delo zaslužuju filmsko platno, pa je porodica šampiona odlučila da podeli teške trenutke koje je prošla u jednom potresnom, ali motivišućem dokumentarcu.

RepublikaFoto: youtube.com/ Jipiando Cine
Scena iz filma "Šumaher"

Javnost ni nakon pet godina ne zna u kakvom je stanju legenda Formule 1, a prvi put nakon pada porodica sedmostrukog šampion sveta dozvolila je kamerama da uđu u porodičnu vilu u kojoj se oporavlja proslavljeni as.

U dokumentarcu "Šumaher" naći će se neobjavljeni arhivski snimci iz života proslavljenog sportiste, kao i svedočenja najbližih članova njegove porodice - supruge Korine i oca Rolfa Šumahera.


Premijera dokumentarca zakazana je za 5. decembar. Film obuhvata različite aspekte života slavnog vozača, a priča o njemu teče kroz priču  oca Rolfa Šumahera, supruge Korine i dece Đine i Mika Šumahera.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading