Vujović podneo ostavku: Ne mogu više...

Autor: Tanjug

Sport

26.04.2019

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni Veselin Vujović podneo je ostavku na mesto trenera rukometaša Železničara, objavio je niški klub.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vujović podneo ostavku

Vujović se na takav potez odlučio nakon poraza u Novom Sadu od Vojvodine 23:22 i zbog velikih finansijskih problema unutar kluba, bez obzira što su iz Železničara hteli da ga zadrže.

- Mislim da je ovo moralan čin posle dva poraza, a i posle jedne duge, teške sezone, koja je od početka do danas sve, samo ne jedna dobra sezona za klub i mene. Veliki teret sam nosio na svojim plećima. Ne mislim da je iko imao lošu nameru, nikome ništa ne zameram, ali sam radio u nenormalnim uslovima, sa čestim finansijskim problemima i ne mogu više- rekao je Vujović na konferenciji za novinare.

Vujović, koji obavlja i ulogu selektora reprezentacije Slovenije, dodao je da splet okolnosti doveo do toga da nisu mogli da se ispune planovi.


Osvajač olimpijskog i svetskog zlata kao igrač sa tadašnjom Jugoslavijom, kao i dva puta prvak Evrope sa šabačkom Metaloplastikom, na klupi Železničara zadržao se devet meseci.

Rukometaši Železničara nalaze se na trećem mestu na tabeli plej-ofa Superlige Srbije sa četiri boda manje od lidera Vojvodine.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading