Misterija koja je potresla Ameriku: Proslavljeni sportista i advokatica pronađeni mrtvi - evo na šta sumnja policija!

Autor:

Sport

24.04.2019

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši profesionalni sportista i advokatica koja se bavilla krivičnim pravom, pronađeni su mrtvi u stanu u Kaliforniji, a prema rečima iz policije, slučaj se vodi kao dvostruko ubistvo.

RepublikaFoto: Printscreen/facebook/Daren Partch
Daren Parč

Bivšeg sportistu Darena Parča (38) i advokaticu Vendi Miler (48) mrtve je pronašao Parčov cimer u njihovom stanu. Njih dvoje su poslednji put viđeni živi oko dva sata poslepodne u nedelju, da bi Milerova potom odvezla Parča kod njega u stan.

Iz policije su saopštili da je definitivno u pitanu dvostruko ubistvo, kao i da veruju kako nije delo serijskog ubice.Parč je igrao profesionalno hokej širom Amerike, dok je Milerova imala organizaciju koja je zastupala decu čije su se porodice nalazile u sudskim postupcima.

 

 

Parč je igrao profesionalno hokej širom Amerike, dok je Milerova imala organizaciju koja je zastupala decu čije su se porodice nalazile u sudskim postupcima.

Sin Milerove se na dirljiv način oprostio od majke uz reči da je njegova majka ubijena, ali da nije patila.

- Nemam sumnji unutar misli kada kažem da je bila voljena na zemlji, kao ni u tome da će biti voljena još više u raju. Volim te mama - napisao je on.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading