Peruničić: Napadamo Hrvate iz sve snage!

Autor:

Sport

13.04.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrabro su rukometaši Srbije pokazali zube favorizovanoj Hrvatskoj i samo spletom nesrećnih okolnosti ostali bez pobede (25:25) u uzavreloj atmosferi Štark arene. Vremena za žaljenje nema jer "orlovi" već u nedelju (20.30, RTS 2) gostuju istom rivalu u nastavku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020.

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić
Nenad Peruničić sa stručnim štabom Srbije

 Četa Nenada Peruničića nalazi se u nezavidnoj situaciji, sa samo dva boda iz tri meča u grupi 2, zbog čega moraju da daju sve od sebe kako bi sačuvali teoretske šanse za odlazak na kontinentalnu smotru.

- Trudićemo se da damo maksimum, da napadnemo iz sve snage. Hrvatska je favorit, pokušavamo da iz svega izvučemo najbolje. Treba nam malo da budemo što konkurentniji. Biće naboja sa tribina, ali i to je odrastanje - rekao je Peruničić, a onda se osvrnuo na činjenicu da se može desiti da plasman na EP izostane zbog velikih pretumbacija u nacionalnom timu:

- Da mi je plasman na EP bio prioritet, ne bih zvao 70 odsto ovih momaka, već bih zvao starije igrače. Napominjem da smo imali svega tri zajednička treninga. Voleo bih da imam vremena jer smo ekstremno napravili smenu generacije - dodao je selektor.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading