Srbija dobila profesionalnog prvaka Evrope u kik-boksu – Cimeša nesalomiv!

Autor:

Sport

09.04.2019

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U gradu Lozana u Švajcarskoj, pod vođstvom organizacije „Borbom protiv nasilja", održana je prva revija pod nazivom „Fight Against Violence" (FAV). Na čelu organizacije nalazio se glavni trener Švajcarskog kluba „Ronin Carnage Global Team" Miša Bačulov i Danijel Jani, dok je osamnaestogodišnji borac iz Srbije Dragan Cimeša u glavnoj borbi za prestižnu IPCC Evropsku titulu (International Professional Combat Council) osvojio pojas profesionalnog prvaka Evrope u kik-boksu, i time pokazao da je nesalomiv.

RepublikaFoto: Promo foto
Šampion... Dragan Cimeša

Draganu je u glavnoj borbi večeri protivnik bio daleko iskusniji Michaele Leonzio iz Italije, koji je u 50 borbi zabeležio čak 42 pobede. Srpski borac u svojoj mladoj profesionalnoj karijeri zabeležio je rezultate od 20 pobeda, od kojih je čak 10 odneo nokautom.

RepublikaFoto: Promo foto
Nesalomiv... 

Titulu u Lozani Dragan je uzeo nakon pet rundi, po tri minuta po K-1 pravilima, čime je Cimeša još jednom je dokazao da njegovo vreme tek dolazi, i da polako, ali zasluženo, zauzima mesto u svetskoj eliti profesionalnog kik-boksa. Srbija je dobila profesionalnog prvaka Evrope u kik-boksu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading