Jaka grupa? Za Filipovića to nije problem...

Autor:

Sport

07.04.2019

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije Filip Filipović prokomentarisao je žreb za Svetsko prvenstvo u Kini. "Delfini" nisu baš imali sreće, ali spremni su za žestoke mečeve, a ako je neko navikao na pritisak onda su to srpski vaterpolisti.

Kapiten reprezentacije Srbije

- Dopada mi se sastav grupe, više volim jake utakmice. Posle toga je sve otvoreno, prvo da vidimo kako ćemo da prođemo sa Crnogorcima i Grcima. U svakom slučaju, očekuje nas težak posao- rekao je Filipović.

Vaterpolo reprezentacija Srbije igraće u Grupi A na Svetskom prvenstvu u Gvangdžuu sa selekcijama Crne Gore, Grčke i Južne Koreje, odlučeno je žrebom u Zagrebu.

- Zanimljiv žreb sa dva jaka protivnika. U svakom slučaju, kako god bilo u grupi, ono pravo počinje od nastavka takmičenja gde nas opet čekaju kvalitetni protivnici- rekao je selektor Dejan Savić.

Prvu utakmicu na šampionatu sveta Srbija će igrati 15. jula protiv Crne Gore. Dva dana kasnije rival nacionalnom timu biće Južna Koreja, dok će 19. jula igrati protiv Grčke.

- Naš cilj treba da bude jedno od prva dva mesta u grupi. Od četvrtfinala sve počinje i za tu utakmicu moramo da budemo spremni i dobro je što ćemo imati dva kvalitetna sastava na startu takmičenja-rekao je Andrija Prlainović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading