Hamilton najavio povlačenje iz F1?

Autor:

Sport

07.04.2019

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetski šampion u Formuli 1, Britanac Luis Hamilton, nagovestio je moguće povlačenje u skorijem periodu i da bi mogao da pređe u neko drugo takmičenje

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luis Hamilton

Hamilton ima ugovor sa Mercedesom do 2020. godine, ali je priznao da sve više razmišlja o tome šta će raditi kada bude završio posao u Formuli 1.

- To je nešto o čemu dosta razgovaram sa ljudima, do sada sam bio isključivo u Formuli 1. Takmičim se od svoje osme godine i znam da će mi biti jako teško kad budem doneo odluku da se povučem. Tako je sa svakim vozačem kada prestane da vozi u Formuli 1 - izjavio je Hamilton.

Nije precizirao kad bi mogao da se povuče i šta bi posle radio, ali ima neke ideje.

- Odrastao sam u eri sa Gerijem Pafetom. On je malo stariji od mene i sad je u Formuli E, to je budućnost. Ko zna, možda postoji oblast u kojoj bih u budućnosti mogao da pokažem svoje veštine. Izazovnije je pronaći motivaciju i ostati koncentrisan i porebno je naći nešto što volite - dodao je vozač Mercedesa.

Hamilton ipak kaže da su mi aspiracije ka osvajanju nove titule i dalje velike.

- Ja volim automobile. Za sada, ostajem u Formuli 1 i sve dok budem spreman i zdrav trudiću se da ostvarim dobre rezultate. Pretpostavljam da ima i drugih Serija za mene. Fernando Alonso je u Indikaru, a vidite i kako Kimi Raikonen pomera granice - zaključio je Hamilton.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading