Krajinović u polufinalu

Autor:

Sport

06.04.2019

07:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Filip Krajinović plasirao se u polufinale ATP čelendžera u francuskom Sofija Antipolisu pošto je u četvrtfinalu bio bolji od Italijana Đanluku Magera rezultatom 7:6, 6:4 posle sat i 41 minut igre

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Filip Krajinović

Italijan je u prvom setu vodio sa 5:2, ali je srpski as uspeo da set uvede u taj-brejk. Tamo je poveo sa 3:0, pa sa 5:2, da bi ga na kraju dobio sa ubedljivih 7:2.

Mager je došao do brejka na startu drugog seta, ali je Krajinović uzvratio ribrejkom. Meč je odlučen u devetom gemu, kada je kod rezultata 4:4 Italijan imao pet puta brejk loptu, ali nije uspeo da oduzme servis Krajinović, što je Srbin kaznio već u narednom gemu i, iskoristivši prvu meč loptu, stigao do pobede.

Međutim, Krajinovićeva bitka sa Italijanima će se tek voditi, pošto mu je naredni rival, Roberto Markora, 207. teniser sveta, koji je u četvrtfinalu bio bolji od sunarodnika Filipa Baldija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading