OVU BOMBETINU HAMILTON VOZI 300 NA SAT!

Autor:

Sport

29.03.2019

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih vozača Formule 1 na svetu i aktuelni šampion Luis Hamilton (34) osvaja trofeje redom i van staze. Kažu da uz adrenalin i brzinu idu i lepe žene. Ta floskula definitivno važi i za Hamiltona, koji je poznat i po tome što se više od sedam godina zabavljao sa atraktivnom pevačicom Nikol Šerzinger (40), ali se njihova romansa okončala u februaru 2015. godine.

RepublikaFoto: instagram.com/lewishamilton
Luis Hamilton

Hamiltona su u međuvremenu povezivali sa najpoznatijim ženama šou-biznisa poput pevačica Rijane, Rite Ore i Niki Minaž, ali izgleda da je srce aktuelnog prvaka F1 osvojila mlada ruskinja Anastasija Kvitko (24). Iako je razlika u godinama dvocifrena, telo seksepilnog ruskog modela britanski vozač nikako nije mogao da odbije. Ruska Kim Kardašijan, kako zovu Anastasiju, koja je poznata po neverovatnim oblinama, svakodnevno žari i pali društvenom mrežom Instagram i oduševljava preko devet i po miliona obožavalaca. Hamilton i Kvitkova su prvi put viđeni zajedno kada je Britanac u Los Anđelesu prošle godine proslavljao osvajanje pete titule, a od tada se ne smiruju glasine koje povezuju šampiona Formule 1 i zanosnu Ruskinju.

 

❤️

A post shared by AK (@anastasiya_kvitko) on Dec 29, 2018 at 11:08am PST

SVI LUISOVI "TROFEJI"

Nikol Šerzinger
Rita Ora
Niki Minaž
Rijana

 

How is your day going ??

A post shared by AK (@anastasiya_kvitko) on Jun 28, 2018 at 6:50pm PDT

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading