Nikad gora situacija: Partizan na IVICI gašenja!

Autor: Informer.rs, Republika

Sport

19.03.2019

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vaterpolo klub Partizan, sedmostruki prvak Evrope, godinama kuburi sa finansijskim problemima, a čini se da nikada nije bila gora situacija

RepublikaFoto: Starsport
Vaterpolisti Partizana

Crno-beli grcaju, pokušavaju da zatvore finansijsku konstrukciju i odu na gostovanje u Dalmaciju u regionalnom takmičenju, čak mu i direktni rivali pomažu u toj misiji. 

- Tavorenje, improvizacija, stagnacija... Čini mi se da je bolje i da izgubimo službenim rezultatom, nego ovako da se mučimo i zavisimo od drugih - rekla je za "Sportski žurnal" finansijska direktorka VK Partizan Tatijana Rakas.

Nema sponzora, nema novca ni za igrače, za plat, grejanje, klub je u blokadi za 200 miliona dinara. U celoj prošloj sezoni do današnjeg dana, Partizan je isplatio tek 2,5 plate.

- Naš ukupan dug je oko 400 miliona dinara (3,3 miliona evra) i gotovo 90 odsto odlazi na Poresku upravu i javna preduzeća kao što su EPS i Gradska čistoća. Oni su nas i blokirali, ne zato da bi nam napravili štetu, već zbog činjenice da bi protokom vremena njihova potraživanja mogla da budu zastarela, pa, nas je EPS mogao milion puta od 2011. godine da isključi sa mreže i to nije činio - istakla je ona.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading