Propadanje Partizana: Popisano od trofeja do frižidera za otpad!

Autor:

Sport

14.03.2019

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko ne zna šta će biti sa VK Partizan! Dugovi su sve veći, a na Banjici nemaju ni dinara. Kriza je toliko velika da crno-beli mogu da ostanu i bez trofeja.

RepublikaFoto: waterpoloserbia.org
VK Partizan

Imovina je odavno popisana, a Partizan nema novca da ode na utakmicu u Split. Poslednja u nizu tužbi stigla je od Javnog komunalnog preduzeća "Gradska čistoća". 

- Šta više da popisuju?! Pa nama je sve odavno popisano. Ponudili smo im i pehar Lige šampiona da popišu. On je neprocenjive vrednosti, neka lepo i to popišu -  rekla je Tatjana Rakas, direktor Partizana, a prenose beogradski mediji.

Nastavila je u istom tonu.

- Odneli su nam neki stari frižider, u kom rashlađujemo sok i vodu za delegate, sudije... Vredi možda 1.000-2.000 dinara. Taman fino što su nam odneli da ga se rešimo, ionako je jedva i radio.

Partizan je ostao i bez teretane.

- Prošle godine su došli da nam uzmu teretanu! Ej, teretanu! U policiji se ljudi čude kad vide šta nam se radi, ne mogu ni oni da poveruju - zaključila je Tatjana Rakas.

Ostaje da se vidi šta će biti sa Partizanom... Ovo ne obećava, vaterpolo div je na kolenima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading