Veljko isprebijao Francuza, bodrili ga Dačić i Palma!

Autor:

Sport

09.03.2019

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veljko Ražnatović (22) nastavio je perfektan niz otkako je uplivao u profesionalni boks.

Pred više od pet hiljada vatrenih navijača, u jagodinskoj hali Jassa, na šestom trijumfu u isto toliko mečeva već sada najboljem srpskom borcu u kruzer kategoriji čestitao je daleko iskusniji Francuz Isosa Mondo (39).

Ražnatović jedino žali što meč nije završio nokautom (pobeda na poene 60:54), ali već 31. maja u hali “Ranko Žeravica” u Beogradu imaće novu šansu.

- Nikada ne mogu da budem potpuno zadovoljan kada protivnik izađe iz ringa na nogama, ali biće novih prilika za nokaute. Nadam se da ću već u svom sedmom meču zabeležiti i četvrti nokaut - u dahu nam je rekao Ražnatović na putu od ringa ka svlačionici.

RepublikaFoto: Promo foto
Političari iz prvih redova bodrili Veljka

Imao je šta da kaže i o svom večerašnjem rivalu.

- Bio je izuzetan, tvrd, ali mu nisam dozvolio da napada mnogo - držao sam distancu. Pogodio sam ga nekoliko puta i mislio sam da će ti udarci da ga "završe", ali je ipak ostao na nogama svih šest rundi. Možda je trebalo više da ga nagazim na kraju, ali sam smatrao da je bolje da ne rizikujem. Meč je već tada bio dobijen - bio sam bolji u svih šest rundi. Imao sam apsolutnu dominaciju, nijednog trenutka se nisam osetio ugroženim, kaže Veljko.

On je uz vatreno navijanje navijača u Jagodini imao i veliku podršku od devojke Bogdane, koja mu je prva i čestitala na novom trijumfu.

- Ona je moja najveća snaga, najveća podrška. Kao i ja, stalno bi da nokautiram protivnika, ali Mondo mi se izvukao. Biće prilike da joj ispunim želju - kroz smeh priča Veljko.

Veljkov meč uživo su posmatrali ministri Ivica Dačić, Vanja Udovičić i Aleksandar Antić, a domaćin spektakla bio je gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading