(FOTO/VIDEO) Jagodina domaćin boks spektakla: Veljko protiv sedamnaest godina starijeg Francuza

Autor:

Sport

08.03.2019

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veljko Ražnatović (22) će u subotu (9. mart) od 17 sati u jagodinskoj hali Jassa šesti put u bokserski ring u profi kategoriji, a rival je 17 godina stariji Isosa Mondo iz Francuske!

Međutim, talentovani srpski borac u kruzer kategoriji (do 90,7 kilograma) nema ni trunke straha pred daleko iskusnijim rivalom.

- Poželeo bih mu dobrodošlicu u Srbiju, ali i da se kući vrati poražen. Znam da je dvaput boksovao za svetsku titulu, doduše i da je izgubio u tim mečevima, ali znam i koliko ja vredim i kako sam se spremao za ovaj ulazak u ring. Daću sve od sebe da trijumfujem i to nokautom, kao što sam to uradio i na moja prethodna dva meča ovde u Jagodini - izjavio je Veljko na merenju boraca.

Nakon razmenjenih mrkih pogleda sa Ražnatovićem, ali i sportskog pozdrava na konferenciji za medije, prisutnima u restoranu "Tigar" u Jagodini obratio se i Francuz.

Mondo: Znam da vam se neće svideti, ali došao sam u Srbiju da pobedim

- Prvi put sam ovde, Srbija je prelepa zemlja. Znam da se vama to neće svideti, ali došao sam da pobedim - kratko je kroz osmeh meč najavio Isosa.

Megdan Ražnatovića i Mondoa biće jedini boks meč večeri. Pre njihovog duela u ringu će snage odmeriti kik-bokseri iz klubova Palmini tigrovi i reprezentacija Vojvodine, a nakon boks spektakla titulu profesionalnog prvaka sveta u disciplini lou kik u kategoriji do 64,5 kilograma braniće Aleksandar Konovalov, član Palminih tigrova. Izazivač je Rumun Jonut Atodirisei, čiji je nadimak Pit bul.

VELJKOV UČINAK U KARIJERI UČINAK ISOSA MONDOA

Mečeva      5

Pobeda       5

Pobeda nokautom        3

Mečeva      24

Pobeda       7

Pobeda nokautom        3

Poraza        17

Poraza nokautom         3

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading