IVANA I JA SE OŽDEREMO posle svake osvojene medalje!

Autor:

Sport

07.03.2019

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tanjir sa tačno propisanom hranom, uz naporne treninge, jeste ono što najteže pada svakom sportisti. Izuzetak nije ni naša najbolja atletičarka Ivana Španović (28), koja svaki zalogaj nezdravog života mora da zaradi prolivenim znojem.

RepublikaFoto: Starsport
Obradović i Španović

Kad osvoji zlatnu medalju u skoku udalj, kao u nedelju na Evropskom dvoranskom prvenstvu, rođena Zrenjaninka dobije nekoliko dana oduška, a njen trener Goran Obradović u razgovoru za Srpski telegraf otkriva u kojim čarima ukusa uživa naša šampionka.

VELIKA DEVOJKA

- Tradicionalno posle osvajanja svake medalje odemo u restoran brze hrane i prepustimo se kalorijama. Uglavnom strada dosta big mekova. Onda kupimo mnogo kvalitetne čokolade da se zasladimo. Stvarno ne znam koliko pojedemo, ne brojim nam svaki zalogaj. Tačnije, ne brojim Ivani jer je zaslužila tih nedelju dana da se opusti i uživa u svemu što želi, pa i hrani. Ja mogu da se tako hranim svaki dan, čak i pred njom, jer je ona velika devojka i zna šta sme, a šta ne sme. Ako joj smeta, nek se skloni. Šalim se, ti retki trenuci u godini su njeni. Za ostale dane se ja pitam - ističe Obradović.

RECEPT USPEHA

RepublikaFoto: Starsport

Ovakvo poverenje Španovićeva i njen trener izgradili su tokom gotovo decenije zajedničkog rada. Zato Obradović ne strahuje da Ivani treba neka zabrana ili dodatna motivacija da bude fokusirana.

- Tajna Ivaninog uspeha i naše saradnje su ljubav, poštovanje, ozbiljnost i stručnost. To je naš recept za uspeh. Ona je pritom velika profesionalka i nikad nije zloupotrebila nijednu moju dozvolu. Ivani je glava nameštena da u svakom trenutku zna šta treba da radi da izvuče maksimum iz sebe. Ja sam tu samo da ispravim neku tehničku grešku kad je uočim - napominje Obradović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading