Čeka ih težak posao: Vaterpolisti Zvezde jure prvu pobedu u LŠ

Autor: Tanjug, Republika

Sport

26.02.2019

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vaterpolisti Crvene zvezde sutra gostuju Ferencvarošu u Budimpešti u 9. kolu A grupe Lige šampiona sa ambicijom da dođu do prvih bodova ove sezone.

RepublikaFoto: facebook.com/crvenazvezdavk/
Vaterpolisti Crvene zvezde

Tim Aleksandra Filipovića zabeležio je svih osam poraza u elitnom takmičenju, među kojima je i jedan u Beogradu 15:6 od ekipe čiji su članovi srpski reprezentativci Stefan Mitrović i Nikola Jakšić.

"Čeka nas veoma težak meč protiv mađarskog tima, ali puno smo vežbali i mogu da kažem da napredujemo iz dana u dan. Verujem da će biti zanimljiva utakmica", rekao je trener crveno-belih Filipović, a prenosi LEN.


Vaterpolista Dušan Vasić veruje u podvig protiv izrazitog favorita.

Vaterpolisti Crvene zvezde su jedini tim u Ligi šampiona koji nije zabeležio niti jednu pobedu

"Nadamo se da ćemo konačno doneti neki bod u Beograd. Spremni smo za teško gostovanje. Ferencvaroš je veoma dobar tim, ali sam uveren da ćemo imati šansu", poručuje Vasić.


Trener Ferencvaroša Žolt Varga pozvao je svoje igrače da ozbiljno shvate duel sa srpskim predstavnikom.

"Znamo da Crvena zvezda ima mlad i ambiciozan tim, koji uvek igra čvrsto najmanje jedno poluvreme. To smo mogli da vidimo i u Beogradu... Moramo da budemo skocentrisani od prvog do poslednjeg minuta i želimo da što pre napravimo razliku kako bismo lakše došli do pobede", zaključio je Varga.

Utakmica Ferencvaroš - Crvena zvezda igra se sutra od 20.30.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading