Jedva čeka EP: Ivana spremna za novi let do zlata!

Autor: Tanjug, Republika

Sport

26.02.2019

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović, pred napad na treće uzastopno zlato na dvoranskom Evropskom prvenstvu, kaže da je spremna i da jedva čeka da nastupi u Glazgovu.

RepublikaFoto: Starsport
Spremna za let do novog zlata.... Ivana Španović

Ukoliko Španović odbrani naslov najbolje iz Beograda izjednačiće rezultat legendarne Haike Dreksler, koja je tri puta osvajala zlato u nizu.

- Povratak posle povrede nije lak, ali s obzirom da trenutno stanje gde treniram bez bolova i po planu, sa nestrpljenjem čekam jos jedno takmičenje i priliku da odbranim titulu prvakinje Evrope. Iznenađenja su uvek moguća, a moje je, kao i do sada, da ostanem fokusirana na ono što radim i dam maksimum, rekla je Španović.


Pored Španovićeve, na zaletištu će se naći i juniorska šampionka Evrope Milica Gardašević.
RepublikaFoto: Starsport

Ivana Španović

- Ovo će biti moj drugi nastup na Evropskom prvenstvu, sada u dvorani. Zadovoljna sam generalno sezonom i takmičenjima koja su iza mene. Dobro sam skakala na "Srbija Openu" i samim tim napravila sjajnu uvertiru za predstojeće takmičenje. Nadam se da ću u kvalifikacijama nastaviti u dobrom ritmu i izboriti se za ulazak u finale, rekla je Gardašević.

Evropsko prvenstvo u Glazgovu održava se od 1. do 3. marta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading