BEZ PREMCA: Filipović poslao jaku poruku nakon titule najboljeg u Evropi!

Autor:

Sport

16.02.2019

21:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten Srbije i igrač Pro Reka Filip Filipović je po četvrti put u karijeri proglašen za najboljeg igrača Evrope od strane Evropske plivačke federacije (LEN).

Filip Filipović

Prethodno je ovo priznanje osvajao 2009, 2014. i 2016. godine, a ovog puta je osvojio 46,3 odsto glasova. Iza njega su se našli Danil Lopez Pinedo (sa 17,9 odsto), Janis Funtulis (16,4 odsto), Aleksandar Ivović (13,4 odsto) i Andro Bušlje (6 odsto).

Filipović je istakao da do ovog priznanja ne bi došao da nije bilo njegovog tima.

- Ponosan sam na svoju ekipu, što sam njen deo i uspeh ne bi bio moguć bez njih. Takođe sam zahvalan stručnom štabu koji je za mene uvek bio podrška i davao rešenja za sve probleme. Kada imate takvu sportsku porodicu, porodicu kakvu ja imam, prijatelje, uspeh je neizostavan. Blagosloven sam zaista što sam deo njihovih života i uživam u ovom momentu. Potrudiću se i da taj momenat traje što duže – rekao je Filipović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading