Posle napada u Splitu: Zvezda savladala Partizan

Autor:

Sport

15.02.2019

20:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večiti vaterpolo derbi u sklopu 14. kola regionalne lige, okršaj Crvene zvezde i Partizana, pripao je Crvenoj zvezdi koja je slavila sa 10:6.

RepublikaFoto: facebook.com/crvenazvezdavk/
VK Crvena zvezda

Tokom prve dve deonice vodila se ravnopravna borba. Zvezda je dobila prvu deonicu sa 2:1, ali je na poluvremenu, na semaforu pisalo 4:4. Međutim, u nastavku, “crveno-beli” su bili daleko bolji rival u bazenu. Odbrana je funkcionisala odlično, igra u napadu takođe.

Golove za Crvenu zvezdu postigli su Veljko Tankosić, Dušan Vasić , Boris Popović i Kristijan Šulc po dva, Đorđe Žeželj i Stefan Ilić po jedan. U Partizanu niko nije uspeo dva puta da zatrese mrežu, a strelci su bili Lazar Vicković, Petar Kasum, Miloš Korolija, Aleksandar Andrejević i Aleksandar Radanović.

Regionalna vaterpolo liga je nastavljena i pored velikog incidenta koji se dogodio u Splitu kada su uoči duela sa Mornarom napadnuti vaterpolisti Crvene zvezde. Ljubitelji vaterpola se nadaju da će tako i ostati, jer je interes klubova iz regiona, a samim tim i reprezentacija da ovo takmičenje opstane, jer je jedino takmičenje u kojem klubovi mogu da imaju kvalitetne i jake mečeve.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading