Savić odabrao tim: Samo trojica standardnih reprezentativaca!

Autor: Tanjug

Sport

12.02.2019

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić saopštio je spisak igrača za utakmicu protiv Rumunije u Evropa kupu, na kojem su od standardnih samo kapiten Filip Filipović, Dušan Mandić i Gojko Pijetlović.

RepublikaFoto: Republika.rs
Dejan Savić

Na spisku su: Gojko Pjetlović (Šabac), Dušan Mandić (Pro Reko), Filip Filipović (Pro Reko), Ðorđe Lazić (Solnok), Petar Tomić (Partizan), Ðorđe Vučinić (Šabac), Ognjen Stojanović (Miškolc), Veljko Tankosić (Crvena zvezda), Petar Velkić (Šabac), Radomir Drašović (Verona), Nikola Lukić (Šabac), Marko Radović (Crvena zvezda), Lazar Dobožanov (Radnički), Marko Janković (Šabac).

- Drago nam je da ćemo da igramo u Subotici i na taj način proširiti listu gradova u kojima reprezentacija igra zvanične utakmice. Očekujem da ćemo zadovoljiti publiku. U ovom trenutku ovo je sastav koji može da ispuni sve što smo zamislili - izjavio je Savić.

U prvom susretu Srbija je pobedila u Rumuniji 13:6.


Evropa kup je kvalifikaciono takmičenje za Svetsku ligu, a Srbija je kao domaćin završnog turnira Svetske lige u Beogradu (18 - 23. jun) obezbedila učešće.

Utakmica između vaterpolista Srbije i Rumunije igra se 19. februara od 17 sati u Subotici.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading