ČOVIĆ UDARIO NA HULIGANE: Ovo ne može da se poredi sa Tatonom

Autor:

Sport

11.02.2019

17:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik SD Crvena zvezda Nebojša Čović istakao je da incident u Splitu nikako ne može da se poredi sa slučajem ubistva Brisa Tatona.

RepublikaFoto: Starsport
Nebojša Čović

Nekoliko Hrvata napalo je vaterpolist Crvene zvezde dok su sedeli u kafiću na Rivi uoči gostovanja lokalnom Mornaru u subotu.

- Da ne bi opet bilo zamena teza i pominjanja Tatona, jedna je navijački sukob, a drugo kada su napadnuti sportisti. Ovi momci nisu dali nijedan povod da budu napadnuti, a usledio je organizovan napad šipkama, noževima... Ovde se radi o pokušaju linča i to napominjem da hrvatsko pravosuđe ne bi opet pravilo neke egzibicije - rekao je Čović. 


Čović je istakao da je ovo bio organizovan napad, ali i dodao da Zvezda, za sada, neće istupati iz regionalne lige.

- Split je postao grad slučaja, pre nekoliko godina su nacrtali kukasti krst na Poljudu. Oni se slično ponašaju kad dođu i Dinamo i Cibona. Oni imaju halucinaciju prema Zvezdi. Utisak je da tim gradom upravlja Torcida, a to svakako nisu vrednosti EU, čiji, ej, Hrvatska član - poručio je Čović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading