ŠAPIĆ BRUTALNO ISPROZIVAO HRVATSKE KUKAVICE: "Šmekeri, što ne skočiste u more, tu ne pomaže štangla"

Autor:

Sport

11.02.2019

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji srpski vaterpolista Aleksandar Šapić oglasio se povodom napada na igrače Crvene zvezde u Splitu, uoči meča regionalne lige protiv Mornara

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Aleksandar Šapić

Nekadašnji as reprezentacije Srbije na Tviteru je osudio nedopustivo nasilje nad igračima VK Crvena zvezda, koje se dogodilo u subotu kada su igrači crveno-belih napadnuti štanglama i noževima na splitskoj Rivi pred velikim brojem posmatrača. 

Trojica vaterpolista su potrčala niz Rivu, dok je četvrti Aleksandro Kralj, skočio u more, posle pretnji nožem. Kralj je zadobio frakturu nosa, dok njegovi saigrači nisu zadobili teže povrede. 

 

 

Snimci i fotografije sramnog napada, brzo su se proširili putem društvenih mreža, što je ubrzalo utvrđivanje činjenica bezumlja u Splitu. 

Šapić je pozvao na smanjivanje tenzija, ali napomenuo da počiniocima koji: "Palicama idu na goloruke, štangla u moru ne pomaže". 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading