DIRLJIVA PORUKA IZ HRVATSKE: "Zvezdaši", izvinite, nemojte biti kao mi!

Autor:

Sport

10.02.2019

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati hrvatski novinar Neven Cvijanović, koji živi i radi u Engleskoj i komentariše utakmice Premijer lige, reagovao je nakon napada na vaterpoliste Crvene zvezde.

RepublikaFoto: http://sd-crvenazvezda.net
Vaterpolisti Crvene zvezde

On je na sajtu Sportkluba napisao komentar u kojem je između ostalog napisao da ga je sramota i zamolio zvezdaše da ne budu kao Splićani.

- Moram nešto o ovome reći, pa kud puklo da puklo, kome se sviđalo ili ne sviđalo. Pre svega, jako me je sramota. Verovatno vam je poznat taj osećaj, kao da sam ja bio taj moron koji je udario te momke na splitskoj rivi, kao da je moja ruka poterala tog jadnog mladića u more - napisao je Cvijanović.


Kako je naveo, možda bi otišao predaleko ako bi rekao da država sponzoriše ovakve činove, ali smatra da "sasvim sigurno malo toga radi da do njih ne dođe".
RepublikaFoto: Starsport
Vaterpolisti Zvezde

- Ponovo se ništa neće dogoditi, ponovo niko neće uhvatiti krivce ili ako ih se i uhvati dobiće godinu dana uslovno ili kaznu rada za opšte dobro. Sami ste, gospodo političari, ovo zakuvali. Svi vaši sitnopolitički govori i prozivanja vraćaju nam se kao bumerang - rekao je Cvijanović.


- Na kraju, dragi sportisti, vaterpolisti Crvene zvezde, ako vam to nešto znači, ja vam se izvinjavam. Oprostite na našem negostoprimstvu, oprostite na našoj neukosti i uskogrudnosti. Molim vas, nemojte se vi prema nama poneti ovako kao što smo mi prema vama - zaključio je Cvijanović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading