Privedeni huligani koji su napali vaterpoliste: Dres dokaz!

Autor:

Sport

10.02.2019

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Splitska policija privela je u nedelju trojicu muškaraca koji se dovode u vezu sa napadom na vaterpoliste Crvene zvezde na splitskoj rivi, a kod jednog od njih pronađen je i ukradeni dres.

RepublikaFoto: Tanjug/printscreen
Slika sa splitske rive

Kako se navodi u saopštenju policije, za jednim muškarcem se još traga, prenosi "Dalmatinski portal".

Prema rečima portparolke policije Antonele Lolić, javnost će biti obaveštena o daljem toku istrage.

- U odnosu na jučerašnji događaj kada su u Splitu oko 13 sati na Obali Hrvatskog narodnog preporoda napadnuta tri strana državljanina i to 29-godišnji državljanin Crne Gore te 26-godišnji i 25-godišnji državljani Srbije, odmah po primanju dojave policija je započela intenzivno i sveobuhvatno kriminalističko istraživanje koje dalo svoje rezultate - javila je policija te dodala:

 

 

- Policijski službenici su jutros u službene prostorije doveli trojicu muškarca koji se dovode u vezu s napadom dok se za dvojicom još traga. Kod jednog od dovedenih muškaraca pronađen je i otuđeni dres - navodi se u saopštenju policije.

Četvorica vaterpolista Crvene zvezde napadnuta su u subotu popodne dok su sedeli u jednom kafiću. Trojica su pobegla sa rive, dok se četvrti od napadača koji su ih jurili, spasao skokom u more.

Vaterpolisti Crvene zvezde trebalo je da igraju utakmicu sa splitskim Mornarom, ali zbog incidenta utakmica je odložena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading