Zvezdin rival stao na stranu crveno-belih!

Autor:

Sport

09.02.2019

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vaterpolisti Crvene zvezde trebalo je večeras da odigraju meč 13. kola Regionalne lige protiv splitskog Mornara, ali meč je otkazan posle napada grupe huligana na četvoricu igrača beogradskih crveno-belih.

RepublikaFoto: Starsport
VK Crvena zvezda

Tim povodom oglasili su se i iz Mornara, konkretno sekretar kluba Vili Marinić u izjavi za ''Index'', ali očigledno pre odluke Beograđana da se odmah vrate u Beograd.

- Vaterpolisti Zvezde, s kojima večeras u 20.30 igramo utakmicu regonalne lige, u Split su doputovali juče popodne. Odseli su u hotelu Zagreb u Duilovu, odakle su sinoć i jutros pod policijskom pratnjom otišli na treninge na bazene na Poljudu. Doznali smo da je par njihovih igrača napadnuto danas nakon što su slobodno vreme nakon treninga, a pre utakmice, iskoristili za šetnju po splitskoj rivi. Naš klub oštro osuđuje svaku vrstu nasilja, kako na sportskim borilištima, tako i izvan njih, a samim tim i ovaj napad - izjavio je Marinić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading