UŽASAN UVOD U MEČ: Huligani u Splitu napali vaterpoliste Crvene zvezde

Autor:

Sport

09.02.2019

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vaterpolisti Crvene zvezde napadnuti su u jednom kafiću u Splitu.

RepublikaFoto: facebook.com/crvenazvezdavk/
VK Crvena zvezda

Kako prenose agencije, splitska policija je nešto posle podneva dobila dojavu da je na Rivi napadnut jedan muškarac, koji je dobio nekoliko udaraca.

Njemu je ponuđena medicinska pomoć koju je navodno odbio, a policija je nastavila potragu za pet osoba koji su napali vaterpoliste.

Inače, četvorica mladića u majicama Crvene zvezde su sedeli u kafiću na splitskoj Rivi. Nije prošlo mnogo vremena pre nego što su napadnuti, potom su se dali u beg, a jedan je spas pronašao tako što je skočio u more. 

- Odjednom je nastala skrika i vika. Riva je bila puna, a odjednom je jedan čovek skočio u more, dok je drugi pobegao u smeru Palače, prema Voćnom trgu. Mislim da je bilo više napadača. Nesretni mladić iz mora vikao je da je Crnogorac - prenosi Slobodna Dalmacija.

- Primili smo dojavu, po izlasku na mesto događaja nismo zatekli napadače, a momka koji je skočio u more smo prevezli do hotela da se presvuče i u toku je razgovor u kojem ćemo utvrditi detalje - poručili su iz splitske policije, uz opasku da je ''mladić odbio lekarsku pomoć''.

Na snimku se čuje žena koja govori:

- Ipak je on četnik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lala

09.02.2019 14:53

Neizleciv narod !