Srpkinja proterana iz Rusije na pet godina!

Autor: Srpski telegraf/Bogdan Pavlović

Sport

06.02.2019

19:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska odbojkašica Slađana Erić (35) doživela je ogromnu neprijatnost na moskovskom aerodromu "Šeremetjevo" kada joj je pasoš odbijen zbog isteka vize.

RepublikaFoto: youtube.com/NTV Arena
Slađana Erić

Njena ekipa Proton Saratov putovala je na meč u Čeljabinsk 27. januara, kada je naša igračica zadržana na aerodromu tri dana, a potom je deportovana zbog kršenja migracionog zakona uz zabranu ulaska u Rusiju na pet godina.

Za celokupnu situaciju kriva je ekipa iz Saratova koja Srpkinji nije na vreme produžila vizu i dovela je u situacija da mora na silu da napusti Rusiju. Prema navodima tamošnje Komsomoljskaja pravde, a koje je potvrdio srpski konzul u Moskvi Milan Živković, bivša reprezentativka Srbije morala je da napusti zemlju uz drakonsku kaznu.

- Klub Proton Saratov izgubio je jednu od najboljih igračica, srednjeg blokera iz Srbije, Slađanu Erić. To se desilo zbog neprofesionalnog ponašanja administracije njenog kluba - stoji u saopštenju ruskim medijima.

Erićeva je u karijeri nastupala za Crvenu zvezdu, Albi, Volero, Mursiju, Modenu, Galatasaraj, Kolubaru, Partizan Vizuru, Jedinstvo iz Brčkog, Vizuru i Tent pre odlaska u Proton. Od 2002. do 2007. nastupala je za našu reprezentaciju.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading