TRAGEDIJA NA UKLETOM STADIONU: Loptica usmrtila navijačicu na utakmici!

Autor:

Sport

06.02.2019

15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanka Linda Goldblum preminula je u 79 godini od posledica udarca loptice za bejzbol u glavu na utakmici Los Anđeles Dodžersa i San Dijego Padresa.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija

Kako prenosi ESPN, incident se dogodio u septembru, od kada je Goldblumova u bolnici, a saopšteno je da je preminula usled “traume mozga” i “akutnog intrakranijalnog krvarenja”.

- Duboko smo ožalošćeni tragičnom smrću gospođe Goldblum - istaknuto je u saopštenju LA Dodžersa.

Da stvar bude još dramatičnija, Linda je sa najbližim članovima porodice otišla na utakmicu jer je u sportskom okruženju htela da proslavi 79. rođendan i 59. godišnjicu braka. A onda je loptica probila zaštitnu mrežu i pogodila je u glavu. Nesretna žena preminula je nekoliko meseci kasnije od poslednica strahovitog udarca.

Smrt Linde Goldblum, koja je nastupila u prvoj sezoni od kako su pooštrene mere bezbednosti na stadionima upravo postavljanjem zaštitne mreže, prva je u prethodnih skoro 50 godina. Poslednja pogibija na bejzbolu zabeležena je 1970. godine kada je Alan Fiš (14) takođe pogođen lopticom, takođe na stadionu Los Anđeles Dodžersa. Preminuo je četiri dana kasnije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading