SVET RUKOMETA PLAČE ZA NOVAKOM: Uvek omiljen u ekipi, momak za primer!

Autor:

Sport

03.02.2019

18:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svet rukometa je u šoku... Novak Bošković izvršio je samoubistvo, a bivši proslavljeni as Dejan Perić ne može da veruje šta se dogodilo.

RepublikaFoto: instagram.com/ j_o_k_e_r_7

- Desila se tragedija, ovo je nenadoknadiv gubitak! Zajedno smo sarađivali u reprezentaciji Srbije, Novak je bio omiljen u ekipi, bio je kvalitetan igrač i čestit momak. Svi smo ostali bez osobe koja je bila izuzetno pozitivna - rekao je Perić tužnim glasom za Blicsport.

On je dodao da se Novak uvek dobro ponašao.

- Odlično se ponašao kada god se našao u reprezentaciji. Uvek se stavljao u službu ekipe, nikada sebe nije stavljao u prvi plan. Njegovoj porodici želim da izrazim iskreno saučešće, bio je sportista za primer i uvek i svuda je dokazivao kako jedan čovek treba da prestavlja svoju zemlju. Neka mu je laka zemlja, od mene ima ogromno poštovanje. Neizmerno sam tužan zbog njegovog odlaska - završio je Perić razgovor za naš list.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading