Makabi se oprostio od Boškovića rečima koje kidaju dušu: "Odmori se u miru, dragi Novače!"

Autor:

Sport

03.02.2019

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rukometni klub Makabi iz Tela Aviva za koji je nastupao Novak Bošković, koji je tragično okončao sam sebi život, dirljivom porukom se oprostio od nekadašnjeg reprezentativca Srbije.

- Makabi žali zbog preranog odlaska Novaka Boškovića, bivšeg rukometaša našeg kluba. Novak je 2010. godine stigao u Izrael kao mlad i talentovan igrač iz Srbije i igrao je u klubu tokom sezona 2010/11, 2011/12, 2013/14. i 2015/16. On je igrao značajnu ulogu u osvajanju dva prvenstva i Kupa sa ekipom i bio je jedan od najistaknutijih i najkvalitetnijih stranaca koji su igrali u izraelskoj Premijer ligi. U sezoni 2012/13, Novak je bio najbolji strelac evropskog Čelendž kupa, u kojem je učestvovao njegov tim, a to ga je dovelo i do dresa reprezentacije Srbije. Novak je preminuo jutros pod tragičnim okolnostima i loše vesti su pogodile svet rukometa. Odmori se u miru, dragi Novače! Mi te volimo i uvek ćemo te pamtiti - stoji u saopštenju rukometnog kluba Makabi.

Bošković se jutros iz oružja u legalnom posedu sebi ispalio metak u glavu. Ovaj 29-godišnjak je samoubistvo izvršio u svojoj kući u Crvenki.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading