BOKSERI SRBIJE VREDNO RADE: Tim u stvaranju, rezultat nije imperativ

Autor: Tanjug

Sport

25.01.2019

21:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi selektor bokserske reprezentacije Srbije Miodrag Perunović izjavio je danas da je ponosan što je dobio priliku da predvodi srpski tim i poručio sa prave rezultate očekuje za dve-tri godine.

RepublikaFoto: Republika.rs

- Želim da kažem da sam veoma zadovoljan i ponosan što sam dobio priliku da budem selektor Srbije. Zaželeo sam se rada u boksu jer sam napravio dužu pauzu i želim da svoje znanje prenesem ovim mladim momcima - rekao je Perunović novinarima na Zlatiboru gde se seniorska i omladinska selekcija nalaze na pripremama.

On je dodao da je ekipa u stvaranju i da je još rano govoriti oko ciljeva.

- Mi smo u stvaranju nove reprezentacije, a to je jedan proces koji zahteva vremena. Rezultat u ovoj godini ne bih postavljao kao imperativ, nego sticanje iskustva, novih znanja, nadogradnje u stilu i načinu boksovanja ovih momaka koji bi za dve-tri godine dao prave reziltat. Zajedno sa svojim saradnicma učiniću sve da ljubitelji boksa u Srbiji budu zadovoljni rezultatima koje budemo postizali.

Kako je naveo, dobro je što ima na raspolaganju širi spisak i zahvalio se predsedniku Saveza Nenadu Borovčaninu na odličnim uslovima za rad.

- Svi će dobiti priliku i svako će imati šansu da se dokaže. Nacionalni trening centar koji bi uskoro trebalo da se gradi svakako će biti dodatna motivacija ovim mladim momcima - poručio je Perunović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading