Dobar tim se ne menja: Novi četvorogodišnji ugovor

Autor:

Sport

21.01.2019

21:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbojkaški savez Srbije (OSS) i Banka Poštanska štedionica potpisali su u Beogradu novi četvorogodišnji ugovor o saradnji.

RepublikaFoto: ossrb.org
Odbojkaši Srbije

Produžetak saradnje, koja traje godinu dana, potpisali su prvi čovek OS S Zoran Gajić i predsednik Izvršnog odbora Banke Poštanska štedionica Bojan Kekić u beogradskom hotelu Kraun Plaza.

- Izražavam veliko zadovoljstvo što smo potpisali novi ugovor. Sponzotstvo Banke Poštanske štedionice omogućuje nam da u mnogome pomažemo klubovima i seniorskim reprezentacijama. To je veoma važno za razvoj odbojke, da se ne zaustavimo na ovim uspesima, a bez Banke ne bismo mogli to da uradimo -  rekao je Gajić.

On je podsetio da su 64 kluba prebacila račune u Poštansku štedionicu.


- Pored sportskog rezultata postoji i odlična ekonomska strana sa Bankom Poštanska štedionica -dodao je Gajić, a potom od Kekića dobio debitnu karticu PBŠ.
RepublikaFoto: ossrb.org
Odbojkašice Srbije

Kekić je konstatovao da je ta banka uradila pravu stvar nastavkom saradnje sa OS S.


- Za kratko vreme vratili smo sve što smo uložili u OSS i to je velika stvar. Nema veće časti nego kada vidimo na dresu ćirilično Banka Poštanska štedionica. OSS se domaćinski ponaša prema svim klubovima i selekcijama - naveo je Kekić.

Kako je otkrio, svake godine će dve strane raditi aneks ugovora kako bi se, u zavisnosti od uspeha, povećavala ulaganja u srpsku odbojku.

Gajić se zahvalio Kekiću i uručio mu uramljenu sliku odbojkašica Srbije iz Japana, gde su osvojile titulu prvaka sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading