Kličko se vraća iz penzije?

Autor:

Sport

18.01.2019

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Kličko razmišlja da prekine dvogodišnju "penziju" i vrati se u ring.

RepublikaFoto: YouTube.com
Vladimir Kličko

Kako je preneo američki magazin "Ring", bivši svetski prvak želi da se revanšira Tajsonu Fjuriju i Entoniju Džošui i intenzivno vodi pregovore o zakazivanju mečeva.

42-godišnji Kličko je od Fjurija izgubio 2015. godine u Dizeldorfu, posle devet i po godina bez poraza, a u aprilu 2017. u Londonu ga je pobedio Entoni Džošua, tehničkim nokautom u 11. rundi. Nekoliko meseci kasnije Kličko je objavio da se povlači iz ringa.

U pozadini svega je naravno novac. Kličko o mogućim spektaklima pregovara sa Lenom Blavatnikom, američkim milijarderom ukrajinskog porekla, koji je većinski vlasnik platforme za online prenose DAZN. Ova platforma bi naravno direktno prenosila Kličkove mečeve ako do njih dođe.

Prošle nedelje je bokserski ekspert BBC-a Stiv Bans najavio da Kličko razmišlja o povratku i da bi u aprilu mogao da se bori protiv Engleza Dilijana Vajta na Vembliju. Kličko je ubrzo to demantovao, pa ostaje da se vidi da li će se na sličan način oglasiti i povodom pisanja magazina "Ring".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading