NEMCI PREJAKI: Srbija u oproštaju od Berlina pokazala srce, falilo malo sreće i iskustva!

Autor:

Sport

17.01.2019

18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rukometaši Srbije završili su učešće na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj porazom od domaćina rezultatom 31:23.

RepublikaFoto: RSS
Rukometaši Srbije

Sa velikim motivom i željom su izabranici Nenada Peruničića ušli u meč protiv Nemaca iako su znali da su sve šanse za plasman u drugu fazu izgubljene.

Sjajno su se " orlovi" nosili sa protivnicima u prvom poluvremenu, čak su se u uvodnim minutima oni pitali na terenu, međutim Nemci su se "razgoropadili" i stigli do svoje igre. Do pred sam kraj prvog perioda igre su mladi rukometaši Srbije parirali Nemcima, imali smo priliku da vidimo nekoliko sjajnih poteza naših momaka. Međutim, neke greške su nas skupo koštale, u jednom trenutku smo igrali 2 igrača manje što su Nemci iskoristili i otišli na pauzu sa dva gola prednosti 14:11.

Nemci su držali visoku prednost tokom celog drugog perioda igre, čim bi naši momci smanjili vođstvo, Nemci bi nadoknadili. Uspeli su u jednom trenutku domaći da se odlepe na čak 10 poena prednosti, ali zablistali su naši u nekim momentima. Cupara se ponovo pokazao u pravom svetlu na golu.

Uspeli su "orlovi" da smanje zaostatak i spreče debakl, odlučnije su odigrali u završnici i primakli se na 5 poena zaostatka, ali su Nemci ponovo dodali gas i sa velikih 31:23 overili drugu fazu svetske smotre.

Najefikasniji u sastavu Srbije bio je Nemanja Ilić sa šest golova, dok je Nemačku predvodio Matias Muše sa pet pogodaka. 

Izbranici Nenada Peruničića završili su na pretposlednjem mestu što znači da će u "Presidents cup" igrati za plasman od 17. do 20. mesta. Naredni protivnik im je selekcija Bahreina. "Presidents kup" se igrau Kopenhagenu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading