POLEĆEMO: Poznati rivali "orlova" na Evropskom prvenstvu!

Autor:

Sport

16.01.2019

21:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muška seniorska reprezentacija Srbije igraće u B grupi 31. Evropskog prvenstva 2019. u Briselu i Antverpenu, sa Belgijom, Nemačkom, Slovačkom, Španijom i Austrijom odlučeno je žrebom u "Atomijumu" u Briselu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Odbojkaši Srbije

Đula Mešter, potpredsednik Odbojkaškog saveza Srbije predstavljao je našu zemlju na žrebu u glavnom gradu Belgije.

U A grupi u Monpeljeu igraće Francuska, Italija, Bugarska, Portugalija, Grčka i Rumunija.

U C grupi u Ljubljani igraće Slovenija, Rusija, Finska, Turska, BJR Makedonija i Belorusija, a u D grupi u Roterdamu i Amsterdamu, Holandija, Poljska, Češka, Estonija, Ukrajina i Crna Gora.

Raspored utakmica će naknadno biti objavljen.

Prvenstvo će se odigrati od 12. do 29. septembra u Sloveniji, Belgiji, Holandiji i Francuskoj.

Plasman u osminu finala izboriće po četiri selekcije iz svake grupe i u osmini finala igrati selekcije iz A i C grupe, odnosno B i D grupe.

Sve selekcije organizatori (Francuska, Belgija, Slovenija i Holandija) ukoliko se plasiraju u osminu finala igraće kod kuće, bez obzira na poziciju koju su zauzeli.

Četvrtfinalni mečevi će se odigrati u svakoj od zemalja organizatora između pobednika osmine finala koji su igrali u istoj zemlji. Pobednik četvrtfinala iz Belgije igraće u Francuskoj meč polufinala, a pobednik četvrtfinala iz Holandije u Sloveniji.

Finale i meč za treće mesto odigraće se u Parizu, u Francuskoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading