NAVIJAČI UJEDINJENI U ODBRANI SRPSTVA!

Autor: bogdan.pavlovic

Sport

14.01.2019

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Daj bože da se Srbi slože, jedna je od često korišćenih rečenica u našem jeziku. A kada u tome uspemo, onda stvarno možemo mnoge stvari da ostvarimo. Najbolji primer pokazali su ljuti rivali, navijači Crvene zvezde i Partizana, koji su, verovali ili ne, uspeli da nađu zajednički jezik kada je u pitanju egzistencijalna stvar u našem narodu, a to je situacija na Kosovu i Metohiji i stalni napadi na Srbe preko Drine!

RepublikaFoto: Promo foto
Uvek uz Srbe sa Kosmeta

ZAUVEK ZAJEDNO

Da naš narod na Kosmetu nije zaboravljen, kao i da Republika Srpska ima i te kakvu podršku iz Beograda, navijači večitih dokazali su u vreme božićnih i novogodišnjih praznika. "Delije" su posetile opštinu Gračanica i Laplje Selo u južnoj srpskoj pokrajini, u kojima su podelili veliki broj paketića i socijalnu pomoć najugroženijim porodicama, dok su "Grobari" na meču protiv Krke u Pioniru istakli transparent sa jakom porukom - "Od duše se ne može oteti"!

Sa druge strane, igrači i rukovodstvo Igokee i Crvene zvezde su pre početka meča 15. kola ABA lige u Laktašima držali poruku "9. januar - Dan Republike Srpske, ponosna i večna"!

RepublikaFoto: Promo foto
Uvek uz Srbe sa Kosmeta

RADOST MALIŠANA

Učenicima od prvog do četvrtog razreda OŠ "Miladin Mitić" u Lapljem Selu i OŠ "Kralj Milutin" u Gračanici, kao i deci PU "Ðurdevak", navijači Crvene zvezde podelili su 2.000 paketića. Pored poklona, "Delije" su pripremile 15 koverti sa po 600 evra deci socijalno ugroženih porodica, kao i više laptopova, tablet računara i mobilnih telefona najboljim učenicima, što je u ukupnoj vrednosti iznosilo oko 60.000 evra.

Predsednik navijača Crvene zvezde Ljubomir Stanković Krle i jedan od vođa Vladimir Šavija imali su tu čast da obraduju mališane sa Kosova.

- Dolazili smo mi i ranije ovde, ali danas ste nas naučili kako da se više i bolje voli i da se bude nasmejan - rekao je Šavija.

RepublikaFoto: Promo foto

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading