Srpski sportisti slavili Božić od Kosmeta do Tokija!

Autor:

Sport

08.01.2019

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mir božji, Hristos se rodi, izgovarali su srpski sportisti širom planete, od Kosova i Metohije do Tokija!

RepublikaFoto: instagram.com/nemanja_73
Nemanja Miletić seče badnjak

Nemanja R. Miletić je badnjak posekao u rodnom selu Lešku na Kosmetu, a najradosniji hrišćanski praznik u glavnom gradu Japana proslavila je naša odbojkašica, šampionka planete Brankica Mihajlović. Radno, ali je stigla da izvede saigračice na klopu.

Od prošle godine supruga našeg golmana Predraga Rajkovića, prelepa Ana, pokazala je svoje umeće u spremanju česnice i božićne trpeze i to u Tel Avivu, gde za tamošnji Makabi brani njen dragi, dok su se Marko Kešelj, košarkaš Crvene zvezde, automobilista Dušan Borković i porodica Borjan, golman Crvene zvezde i njegova supruga Sneža - pohvalili fotografijama sa naslednicima ispred božićnog drvceta, Hrama Svetog Save i tradicionalnog prpanja slame sa mališanima!

RepublikaFoto: instagram.com/stefanj33

Božićne čestitke svim pravoslavcima preko društvenih mreža uputili su i Vladimir Stojković, Vujadin Savić, Nemanja Nedović i mnogi drugi srpski sportisti, a interesantno je bilo videti i da su stranci u Srbiji, pre svega Majk Cirbes, oduševljeni našim običajima. On je sa devojkom dočekao Božić uz vatromet ispred Hrama Svetog Save u Beogradu!

CERNICA, KOSMET 7. januar

Klinci iz sela Cernica koji su pre nekoliko dana prvi put bili u Beogradu i prisustvovali košarkaškom večitom derbiju između Crvene zvezde i Partizana, a o čemu je tada pisao Srpski telegraf, uprkos teškom životu na Kosovu i Metohiji smogli su snage da proslave najradosniji hrišćanski praznik. Fotografisali su se za uspomenu i poslali fotku, kako kažu, "braći u srpskoj prestonici"

Novak čestitao Božić dan ranije

RepublikaFoto: instagram.com/djokernole

Novak Ðoković je odavno počeo sezonu, osvojio turnir u Abu Dabiju, a onda je zaustavljen u polufinalu Dohe. Nakon toga je ugrabio malo vremena da provede sa porodicom, ali sa najmilijima nije bio na Božić. Zbog toga se fanovima na Tviteru obratio na Badnje veče.

- Srećan Badnji dan i Badnje veče svima koji slave pravoslavni Božić. Ja se spremam za put u Australiju i veći deo božićnog dana provešću u avionu. Do sada sam bio sa familijom, bar smo Badnji dan proveli zajedno. Svima bih poželeo mnogo sreće, mira, blagostanja, puno prosperiteta u novoj godini, da vas čuvaju bog i anđeli u svemu što radite. Puno vas volim, želim vam sve najbolje. Mir božji, Hristos se rodi - poručio je Nole, koji se već nalazi u Melburnu, gde će nastupati na Australijan openu, koji počinje 14. januara, a na kojem će pokušati da osvoji rekordnu sedmu titulu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading