(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Najjezivija povreda koju ćete videti tokom ove godine!

Autor:

Sport

06.01.2019

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alen Hurns doživeo je jednu od najtežih povreda u istoriji američkog fudbala (NFL). O kakvoj težini povrede je reč dovoljno svedoči činjenica da je televizijska kuća koja je prenosila duel odlučila da se snimak ovog trenutka više nikad ne prikazuje na njihovim kanalima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
NFL

Igrao se sedmi minut meča između Dalas Kaubojsa i Sijetl Sihoksa kada je vajdrisiver slomio skočni zglob, koje se potpuno dislocirao.

U pokušaju da probije odbranu Sijetla u jednom trenutku igrač gubi ravnotežu i pada na zemlju. Tu nije bio kraj problemima jer mu je preko članka pao i protivnički igrač, pa je zglob potpuno izokrenut. Usledio je prekid utakmice od dvadeset minuta, kako bi se Hurns sproveo u bolnicu gde će dobiti odgovarajuću negu.

 

 

Povreda bi po nekim prognozama i zauvek mogla da ga odvoji od terena. U trenutku kada je pao prišli su igrači da mu pruže podršku nakon što su videli povredu, a igrač je potpuno slomljen jecao i zapomogao.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading