RAT NA TVITERU Pantić Risovoj: Spavaš li mirno?

Autor: Tanjug

Sport

15.08.2017

10:10 >> 10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova svetska šampionka u skoku u dalj Amerikanka Britni Ris na Tviteru žustro je odgovorila na prozivke srpskog TV komentatora Milojka Pantića da je nepravedno osvojila zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u Londonu ispred Ivane Španović.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Britni Ris je odgovorila Pantiću

Pantić je napisao "Ne znam kako je zaspati kada znaš da si najbolji, a ne piše Ivana Španović. Spavaš li mirno Britni Ris?", što je izavalo "lavinu" komentara na društvenoj mreži, posle čega je brzo usledio odgovor od Amerikanke.



"Vi, ljudi, od nje pravite jadnog gubitnika... Takve stvari se uvek dešavaju... Prebolite to i ostavite me na miru!!!", reagovala je Ris.



Pantić je odlučio da joj pošalje još jednu poruku.

"Pobede nisu samo medalje. Ti si velika šampinka, dokaži i da si velika žena i da ovoga puta nisi skočila dalje", na šta nije odgovorila Risova.

Španovićeva je zauzela četvrto mesto na SP u Londonu, s tim da je u poslednjoj seriji imala skok za zlato, ali joj se dogodio peh sa odlepljivanjem broja, što su sudije utvrdile da je ostavio trag u pesku za lošiji rezultat.




Žalba Atletskog saveza Srbije je odbijena, ali je najavljeno da će biti upućena i Sportskom sudu za arbitražu (CAS) u Lozani.
 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading